duminică, 15 august 2010

Ambalarea produselor

Un factor important atunci cand vinzi sau cumperi un produs de pe internet este si modul de ambalare a acestuia. Angajatilor de la posta/curierat nu le pasa si trantesc coletele pe jos sau pun peste ele alte colete mult mai grele existand riscul sa se deterioreze, va spun sigur ca am lucrat in domeniu. Recomand vanzatorilor sa protejeze produsele prin infasurarea lor in folie cu bule de aer, astfel pot evita anumite neplaceri car pot apare la transport.

5 comentarii:

laur1985 spunea...

Salut!

As fi interesat sa cumpar 2 articole pe blogul/siteul tau. Articolele vor arata ca primele doua de pe www.blogreflex.ro (cele legate de Pariuri-x). Articolele vor fi facute de mine si vor contine patru linkuri (trei intr-un articol, unul in al doilea articol). Daca esti interesat/a astept un mail la adresa laur_rapidistul@yahoo.com cu adresa blogului si un pret pentru care esti de acord sa le postezi.

O zi buna!

www.pieseauto-mag.ro spunea...

Accesorii auto
Alarme auto
Anunturi auto gratuite
Anvelope auto
Folie auto
Leduri auto
CD-DVD Player

Portal Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Iacob Constantin si va scriu pentru a va propune sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasimylove.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Portal Iasi (fara diacritice).
Daca doriti sa facem schimbul doresc sa-mi spuneti titlul linkului dumneavoastra.
O zi buna va doresc

cursuri IBM spunea...

mai posteaza articole noi

Adrian Marian spunea...

Poti sa adaugi in lista si site-ul de anunturi http://anuntpremium.ro
Este absolut gratuit si nu necesita inregistrare