sâmbătă, 1 mai 2010

Sfaturi pentru incepatori - Titlu anunt

Titlul anuntului este foarte important si trebuie sa contina 2-3 cuvinte cheie pentru ca anuntul dumneavoastra sa poata fi gasit cu usurinta de catre motoarele de cautare. 
Cuvant cheie (raportat la sistemul SEO): Cuvant folosit in cadrul unui motor de cautare pentru a obtine rezultate ce au relevanta pentru cautarea facuta.
 Aceste cuvinte cheie sint folosite de catre utilizatori, spre a descrie ceea ce acestia ar dori sa gasesca cu ajutorul motoarelor de cautare. Principalele motoare de cautare sunt Google si Yahoo.
Daca doriti spre exemplu sa vindeti/inchiriati  un aparatament si puneti titlu "Vand "  sau "Inchiriez" aveti sanse mici  sa gasiti un potential cumparator dar daca titlul va fi "Vand/inchiriez apartament 3 camere Crangasi" atunci sansele de reusira vor fi mult mai mari.

Un comentariu:

Ade Varul spunea...

Ce poate fi mai simplu decat sa dai 2 clickuri la fiecare alticol pe care il citesti si sa iei bani din asta? Multi de pe Facebook promoveaza multe alte site-uri dar nu se uita la rank. Pentru a gasi un site care poate fi de incredere trebuie efectuata o investigatie asupra site-ului. Acest site http://www.readbud.com/?ref=5451800 este pe locul 2,700 ca rank in comparatie cu altele care sunt pe locuri foarte inapoiate! Acesti bani poti sa ii faci atunci cand bei cafeaua dimineatza, inainte sa te culci sau cand asculti muzica pe Youtube!

SUCCES!